Djevica: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Od ove sedmice ulazite u jedno mnogo aktivnije i, ispunjeno dešavanjima, vrijeme. Imaćete dosta poslovih obaveza, ali vas očekuju i susreti sa zaista zanimljivim i važnim ljudima sa kojima ćete se nekako “pronaći” i sa čije strane možete da očekujete poslovne prilike.

Čak i oni koji su nezaposleni mogu dobiti prave informacije ili čak i otvorenu ponudu za posao. Venera tokom ove sedmice ulazi u vaše polje karijere, otvarajući pred vama period koji je povoljniji i ispunjeniji pozitivnim dešavanjima.

Ljubav. Emotivni ili bračni partner i dalje će u isto vrijeme pokazivati strast i dubinu svojih emocija, ali i veliku posesivnost, ljubomoru i želju da vas kontroliše. Može vas ovo pomalo opterećivati, ali vam suštinski neće smetati, a ni nećete obraćati posebnu pažnju na to. Na jedno uvo će vam ući, na drugo izaći. Trenutno ne želite da svoj mozak opterećujete još i ovim.

Slobodne Djevice imaju mogućnost za više poznanstava sa osobama suprotnog pola. Tu se pojavljuje neko ko je stariji od vas, ali ko vas fizički vrlo privlači, ali se pojavljuje i neko ko je vaših godina i sa kim ćete imati izvrsnu komunikaciju. I jedna i druga osoba vam odgovaraju, ali na različite načine pa od vas zavisi na koju ćete stranu…

Zdravlje. Poboljšanje zdravstvene situacije, mada starije Djevice mogu i tokom ove sedmice mučiti muku sa hroničnim problemima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info