Blizanci: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Kvadrat Saturna na vašeg vladara, Merkura, konačno prolazi tokom ove sedmice pa će već od njenog drugog dijela biti mnogo lakše disati i funkcionisati. Stvari i situacije koje vas interesuju još uvijek idu sporo (ali idu) i to u onom pravcu koji ste priželjkivali.

One prave kockice počeće da se slažu, baš pred kraj radne sedmice, imaćete par vrlo interesantnih razgovora koji i te kako mogu ići u pravcu dobrog poslovnog angažmana. Atmosfera na poslu je nekako čudna i napeta, ali to vas neće pretjerano doticati.

Ljubav. Zauzetim Blizancima može zapasti za oko vrlo harizmatična, strasna i zgodna osoba i moraće da upotrijebe svu snagu volje da ne bi “pali” pred njenim čarima. Bilo bi fino da ne napravite ovaj pogrešan korak, pogotovo što ste pri kraju dugotrajnog lošeg perioda sa stalnim partnerom. Iako će vam i ova sedmica povremeno biti komplikovana, polako idete ka izlasku iz krize.

Što se slobodnih tiče, Venera kao planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, ali i kao nosilac ljepote, harizme i šarma, ulazi u vaš znak sredinom ove sedmice. Odmah ćete se osjetiti življe, rasterećenije, radosnije, a vjerujte da će i emotivne prilike krenuti da se nižu jedna za drugom. Lijepi dani su pred vama, opustite se i uživajte!

Zdravlje. Starijim Blizancima mogućnost povrede, pada. Bolovi u zglobovima. Kod mlađih – vodite računa u saobraćaju, ali i prilikom fizičkih i sportskih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info