Bik: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. U vašem su znaku Venera i Sunce pa je lakše izboriti se za bolje poslovne pozicije. Da, ima još uvijek problema u komunikaciji, u dogovorima, malo se i vi nervirate oko nekih situacija koje su se zakočile pa ni makac, ali generalno gledano – dosta solidno se vi borite. Ne samo to – i pobjeđujete.

Kada u drugom dijelu sedmice vaša vladarka pređe u polje posla, stvari će se dodatno popraviti. Shvatate da neki ljudi nisu iskreni prema vama, ali sada sa tim možete da izađete na kraj i okrenete situacije u svoju korist.

Ljubav. Tenzije u partnerskim odnosima mogu popustiti, ali bi bitnije od ovoga bilo da u vašim bitnim emotivnim relacijama ne zavlada tišina, jer je ta tišina opasna i može da najavi buru… Naročito vam je prvi dio sedmice prožet preprekama koje će najverovatnije biti vezane za ljubomoru i posesivnost. Drugi dio sedmice nešto je lakši, a kako se bude išlo ka kraju ovog perioda, trebalo bi da ponovo profunkcionišete koliko toliko normalno…

Što se slobodnih Bikova tiče, vladar vašeg polja ljubavi, životne radosti i zadovoljstava, planeta Merkur, u kvadratu je sa kamenim Saturnom tokom cijele ove sedmice. Šta to za vas znači? Pa, ništa normalno i dobro. Emotivnih prilika nema ili komunikacija sa simpatijom stoji u mjestu…

Zdravlje. Problemi sa grlom ili radom štitne žlijezde počeće polako da jenjavaju. Vodite računa da se ne povrijedite u nepažnji. Mogući su bolovi u ekstremitetima, problemi sa venama i limfnim sistemom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info