Večeras: Mlad Mjesec u znaku Ovna (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Aprilski mladi Mjesec pada u vatreni znak Ovna. Ovo je veoma aktivan mladi Mjesec koji sa sobom donosi i neke snažne promjene. Još od punog Mjeseca u znaku Vage, kojeg smo imali u martu, imali smo veoma velike izazove da posložimo prioritete i da procijenimo na šta smo trošili vrijeme.

Možda su nam u prvi plan pale stvari koje nam više ne služe ili je došlo do određenih situacija koje su nas primorale da preispitamo načine na koje smo obavljali određene stvari. Međutim, pod energijom mladog Mjeseca u znaku Ovna, dobićemo određene smjernice o promjenama koje možemo napraviti kako bismo unijeli više harmonije i ravnoteže u naše živote.

Ove promjene mogu zahtijevati da izađemo iz sopstvene zone udobnosti i riješimo se određenih dugotrajnih navika, a ovo je jedan od najboljih mladih Mjeseci ove godine kada to možemo uraditi. Za početak, počnite da razmišljate o onome što više ne funkcioniše u vašem životu na način na koji bi trebalo da funkcioniše. Obratite pažnju na područja i ponašanja koja vam više ne služe i vidite da li možete promijeniti situaciju ili način na koji gledate na situaciju.

Vrsta promjene za koju imate osjećaj da je potrebno napraviti može biti jednostavna ili drastična, ali u bilo kojem slučaju, samo postavaljanje namjere da se naprave produktivne promjene svakako će vam dobro doći.


Iako će vas ovaj mladi Mjesec podsticati da unesete zdrave i produktivne promjene u svoj život, možda će vam biti potrebno neko vrijeme prije nego shvatite na koji način ih je najbolje provesti. Ovo je djelimično povezano s time što se Merkur kreće direktnim hodom za vrijeme ovog mladog Mjeseca.

Iako bi ovaj direktni hod Merkura trebalo da iznese stvari na vidjelo, može proći i sedam dana prije nego što stvarno shvatite i razumijete sve nove uvide pa je bitno da budete malo strpljivi i date sebi vremena.

Uz donošenje promjena, sa ovim mladim Mjesecom dolazi i prilično nestabilna energija. Ovo nije razlog za brigu, ali je bitno da to imate na umu, pogotovo ako ste osjetljiviji na Mjesečeve mijene.

Ukoliko dođe do intenzivnih emocija ili ako na površinu izbiju određeni problemi, znajte da ta osjećanja neće biti dugotrajna. Kako se ove emocije budu brzo dizale, tako će i brzo padati pa pokušajte da budete što smireniji i strpljiviji.

Od svih znakova horoskopa, energija Ovna nam najviše pomaže kada je u pitanju lični razvoj i uspostavljanje kontakta sa našom pravom prirodom. Pod ovim mladim Mjesecom, svi ćemo dobiti priliku da zaista razumijemo sebe na dubljem nivou.

Takođe, postoji velika vjerovatnoća da budemo inspirisani i da razmišljamo o tome kako da bolje pazimo na sebe te kako možemo početi da prvo ispunjavamo sopstvene potrebe pa onda potrebe drugih. Ovo ne znači da ćemo ignorisati potrebe drugih već da je potrebno da nam vlastite potrebe budu prioritet. Fokusiranje na sebe i obavljanje stvari koje vam donose radost takođe je odličan način da kanališete ovu energiju.

U suštini, ovaj mladi Mjesec će vas podržavati u tome da se zauzmete za sebe i da izađete iz zone udobnosti, jer jedino tako možete rasti i spoznati ko ste zaista. Aprilski mladi Mjesec odlično je vrijeme za manifestovanje i započinjanje novih stvari. Iako su promjene definitivno u vazduhu, one će biti gorivo za rast i pomoći će vam da otkrijete novi dio sebe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info