April: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Pravo je vrijeme da promijenite frizuru! Sljedećih deset frizura veoma su privlačne, poželjne i popularne pa neka vam budu mali vodič prilikom sljedeće posjete frizeru.

Neizostavne lokne


Ova frizura srednje dužine dobijena je tako što je kosa ošišana stepenasto, a upravo to dozvoljava svakoj lokni da “diše” i da se ravnomjerno prostire prateći oblik glave.

Niska punđa


Kraća kosa ne mora biti uvijek puštena da slobodno pada. Ako je pokupite u nisku punđu, dobićete frizuru koja je idealna za sve prilike.

Moderni paž


Moderna paž frizura seže do brade, a kraća je pozadi te postaje sve duža kako se kreće ka naprijed. Duboki bočni razdjeljak omogućuje kosi dramatični prelaz preko čela.

Preslatki cimet


Suptilni pramenovi boje cimeta i karamele naglašavaju dubinu stepenasto ošišanih uvojaka koji daju senzualnu notu ovom stilu.

Moderni boho


Ova duga i stepenasta frizura stvara opušteni boho stil pomoću šiški koje sežu do trpavica i uvojaka koji neizostavno uokviruju lice.

Iskonska elegancija


Isprobajte ovaj stil kako biste dobili veoma elegantnu i sofisticiranu frizuru koja je pogodna za sve prilike. Kosa je znatno kraća na potiljku, ali je duža oko lica, čime se stvara super šik finiš.

Pixie


Ova pixie frizura ima neprikosnoveni volumen na gornjem dijelu koji je postignut pomoću stepenasto ošišanih šiški koje su prebačene u stranu. Bočni razdjeljak samo doprinosi njenoj privlačnosti.

 Guste šiške


Guste šiške je ono što ovu pixie frizuru čini veoma zanimljivom i privlačnom, a ono što je u potpunosti izdvaja od svih drugih je blijedo ljubičasta nijansa jorgovana. Usudi se da budeš odvažna!

Kratka i slatka


Jedno je sigurno: ova preslatka asimetrična frizura uvijek će privući pažnju, bilo da je u pitanju dnevna ili večernja prilika.

Nježno i sofisticirano


Ova frizura srednje dužine kraća je na potiljku, a duža je naprijed. Taj geometrijski stil ublažen je pomoću prekrasnih, opuštenih lokni sa strana.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info