Vodolija: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Merkur u vašem polju komunikacije je sada direktan, a u istom polju imate i mlad Mjesec tokom ove sedmice, što označava da se teškoće i problemi prevazilaze i da ćete konačno osjetiti rasterećenje po nekim pitanjima koja su vas mučila.

No, i dalje slobodno možete da računate na brzinu i žurbu na dnevnoj bazi. Bićete aktivni, ažurni, ideje su vam dobre i možete otpočeti i sa nekim dodatnim poslom. Jedna će vas poslovna ponuda iznenaditi i obradovati. Pozitivan period za one koji traže posao.

Ljubav. Dobra šansa da od ove sedmice dođe do preokreta u vašim emotivnim i bračnim vezama. Mlad Mjesec u polju komunikacije daje šansu vama i voljenoj osobi da u narednom periodu prevaziđete problematiku koja vas muči i koja, s vremena na vrijeme, unosi nemir u vaš odnos. Ove sedmice ćete oboje biti pomalo nervozni i napeti i višak energije koju imate najbolje trošite na zajedničke izlaske, aktivnosti ili prosto uživanjem u vremenu koje provedete skupa.

Što se tiče slobodnih Vodolija, Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće direktno pa će se komunikacija sa simpatijom od ove sedmice produbiti i postati intenzivnija. Ide vam i jedno novo poznanstvo, moguće preko društvenih mreža ili izlazaka.

Zdravlje. Ove sedmice budite posebno oprezni u saobraćaju. Starije Vodolije može pratiti glavobolja, problemi sa spavanjem i variranje pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info