Vaga: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Problemi i neka forma opterećenosti i dalje vam stoje nad glavom, ali se trudite da vas ne zaustave. Naprotiv, ove sedmice možete “zapeti” još više nego inače i dati svoj maksimum da biste neke poslovne projekte ili dogovore uspješno priveli kraju.

Ako radite sa klijentima, sa papirima, ako pišete – sve će to ići teže nego inače i oduzimaće vam dosta vremena. Ipak, potrudićete se da sve riješite i na svoje i na zadovoljstvo onih sa kojima sarađujete. Neko će vam ponuditi saradnju, dajte sebi vremena za odluku.

Ljubav. Za zauzete Vage ovo je sedmica u kojoj će se probuditi ljubomora, posesivnost, potreba za kontrolom partnera. Doduše i druga strana će funkcionisati dosta slično pa može biti napetih momenata ukoliko ne budete kontrolisali i sebe i situaciju sa voljenom osobom. Oni odnosi koji su već dosta nestabilni, tokom ove sedmice mogu biti dodatno prodrmani pa gledajte da na vrijeme povlačite ručnu kočnicu.

Slobodne Vage mogu se žestoko zaljubiti i burno odreagovati na jednu osobu. Pošto ste prilično realni, jasno vam je da će ovo biti jedna komplikovana priča, ali trenutno nemate dovoljno snage da joj odolite. Ako ste neko ko je sklon avanturama, trenutno imate prilike i za priče tog tipa. Kratko, ali slatko.

Zdravlje. Kontrolišite ishranu. Kod starijih Vaga moguće su urinarne infekcije. U svakom slučaju, bilo bi dobro da prekontrolišete urogenitalni trakt.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info