Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Merkur, planeta koja vlada vašim poslovnim partnerstvima i karijerom, krenuo je direktnim hodom, polako vas oslobađajući od težine i pritiska koji ste trpili u prethodnim sedmicama. U ovoj sedmici vaši postupci imaju veliku snagu i važnost pa nemojte da žalite truda da se aktivirate.

Pored redovnih obaveza i konačnog završetka sa nekim zaostacima, željećete i da aktivirate svoje planove, ideje i kreativnost. Pred vama je dobra sedmica u kojoj ćete završiti daleko više od onog što očekujete.

Ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, tokom ove sedmice postoji velika šansa da preko poslovnog segmenta ostvarite vrlo zanimljivo poznanstvo. Ako već imate partnera, odnosi između vas dvoje su dobrano poljuljani pa zato nije ni čudo što će ova osoba za vas predstavljati veliko iskušenje. Neki od vas tom iskušenju neće moći da odole i upustiće se u vatrenu i burnu romansu.

Ukoliko ste slobodni, ona vam donosi optimizam i ponovo budi u vama osjećaj lakoće i lagodnosti. Spremni ste da se prepustite i uživate. Ovo može biti vrlo interesantna priča, prva poslije dužeg vremena koja će zaista da vas “dotakne” do srži. Mlad Mjesec u vašem polju ljubavi govori da je vrijeme za nove osobe u vašem životu.

Zdravlje. Prilično se nemarno u ovom periodu odnosite i prema sebi i prema svom zdravlju. Vrijeme je da promijenite nešto u životnim navikama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info