Škorpija: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Merkur je krenuo direktno u polju poslovnih obaveza i svakodnevnice pa će biti lakše boriti se sa nekim situacijama. Dogovori će se pokrenuti i sada je realizacija vaših planova već više nego izvijesna.

Tokom ove sedmice mogu se ostvariti i značajni kontakti sa inostranstvom koji ne samo da vas mogu uvesti u solidnu, dugotrajnu saradnju, već će napuniti i vaše džepove. Konjukcija Sunca i Urana opominje vas da tokom ove sedmice nešto više pažnje obratite na odnos sa autoritetima i šefovima.

Ljubav. Tako je lako u ovom periodu kod vas probuditi ljubomoru, posesivnost, sumnju. Osjećate nemire iznutra i podsvjesno strahujete od partnerove preljube ili zahlađenja emocija prema vama. Bićete kao u grču i možete u takvom stanju povlačiti poteze koji neće doprinijeti da se situacija smiri, već samo dodatno uzburkava. Ako hoćete da poslušate prijateljski savjet – kako ste se kontrolisali do sada, pokušajte na isti način i ove sedmice. Ionako ćete vrlo brzo shvatiti da ste se nervirali bez razloga.

Slobodne Škorpije mogu imati jedno vrlo zanimljivo poznanstvo tokom ove sedmice. Momentalno će se probuditi iskonska privlačnost između vas i ove osobe i jako brzo se situacija može pokrenuti u pravcu burnih strasti.

Zdravlje. Mlad Mjesec u polju zdravlja daje vam veliku šansu da se izborite sa lošim životnim navikama i počnete da funkcionišete na bolji, zdraviji način.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info