Ribe: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Direktno kretanje Merkura u polju posla donekle će olakšati situaciju sa saradnicima i kolegama. Mlad Mjesec koji imate u ovom polju otvara pred vama mogućnost promjena. Neke od njih se mogu aktivirati sada, a neke će postati aktuelne tek u narednih mjesec dana.

U svakom slučaju, ovo nije loša sedmica po vas, jer ćete završiti sa pojedinim situacijama koje su vas opterećivale. Ipak, od vas će se i ove sedmice očekivati maksimalna posvećenost obavezama, kojih će biti nebrojeno. Možete vi to, samo polako.

Ljubav. Mjesec, koji vlada vašim poljem ljubavi, ove je sedmice mlad, u konjukciji sa Uranom u vašem polju posla i ličnih vrijednosti. Šta konkretno ovo znači za slobodne Ribe? Ovako, stoji vam mogućnost emotivnih dešavanja preko društvenih mreža, prijatelja, nekih zabavnih aktivnosti, ali imate šansu i za poznanstvo sa nekim preko poslovnog segmenta.

Neko će vam vrlo otvoreno pokazati svoju zainteresovanost, a vi ćete biti na iskušenju. S jedne strane, stoji vaša dugotrajna usamljenost i potreba za ljubavlju, a sa druge, svjesni ste da ova osoba ne može da se zadrži u vašem životu, ko zna iz kojih razloga. Moguće je da je zauzeta ili da samo traži avanturu.

Zauzete Ribe – pa, onako. Kao malo bolji odnos sa partnerom.

Zdravlje. Potrebna vam je fizička aktivnost i kretanje, a vi to maksimalno izbjegavate. Teško vam je da natjerate sebe da se pokrenete. Pokušajte, osjećaćete se mnogo bolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info