Rak: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Komunikacija sa saradnicima funkcioniše mnogo bolje i sada se može krenuti sa realizacijom planova i projekata. Stvari se pomiču unaprijed i to je sada već evidentno. Mlad Mjesec i Sunce u konjukciji sa Uranom, u vašem polju karijere, dobar su podsticaj da napravite pozitivnu promjenu, da napredujete, da osvojite jače pozicije.

Doduše, neki od vas će sada biti skloni da presijecaju i, iako će vaši postupci djelovati impulsivno, iza njih stoji duboko razmišljanje i jaka odluka. Ostavljate staro da biste otpočeli novo.

Ljubav. Neke od vas prošlost još uvijek svojim kandžama pokušava da zadrži uz sebe, ali iako ste još uvijek pomalo “slabi” na ovu osobu, malo je izvijesno da ćete ostati. Ove sedmice je mlad Mjesec u znaku Ovna, donosi vam nove vas, jače, snažnije, svjesne toga da je vrijeme za neke nove početke.

Koliko je za one Rakove koji su opterećeni prošlošću ovo dobar period da se oslobode i krenu dalje svojim putem, toliko je za one koji su u nestabilnim vezama ovo vrijeme kada se lako može doći do stavljanja tačke. Ako smatrate da odnos sa voljenom osobom vrijedi truda, vrijeme je da se uvedu pozitivne promjene, a koje će vas oboje odvesti putem sklada i stabilnosti. Ako vam je već svega dosta pa, šta da se radi? Vrijeme je.

Zdravlje. Više obratite pažnju na grlo, na sinuse, generalno, na disajne organe. Na najmanji nagovještaj prehlade, krenite sa vitaminima, čajevima, pastilama za grlo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info