Ovan: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Konačno i taj Merkur ide direktno pa je kao malo lakše i dogovoriti se, ali i funkcionisati u svakodnevnim poslovima i obavezama. No i dalje nije savršeno pa ćete morati i tokom ove sedmice da vrlo vodite računa u komunikaciji sa saradnicima.

Neko će vam non stop držati predavanja ili vas ograničavati – nadređeni ili neko od starijih kolega. Znate, možda su i u pravu kada vas zaustavljaju i usporavaju – u ovoj sedmici možete povući poteze zbog kojih biste mogli biti na gubitku. Promjene stižu, ali ne brzajte!

Ljubav. Mlad Mjesec u vašem znaku, početkom sedmice, odličan je podstrekač za nov način funkcionisanja u partnerskim odnosima. Idealno bi bilo kada biste na stare razmirice stavili tačku i okrenuli novi list sa voljenom osobom. No, ovo će biti lakše reći nego učiniti, jer se baš tokom ove sedmice sjenka ljubomore može nadviti nad odnosom sa partnerom. Iako, generalno gledano, nema nekih naročitih razloga za sumnju i vi i voljena osoba možete biti uvučeni u začarani krug ljubomore. Pokušajte da ovo izbjegnete.

Slobodni Ovnovi mogu brzinski da se zaljube i to u osobu koju upoznaju preko prijatelja, društvenih mreža, a koja može živjeti i nešto dalje od njih. Odlični aspekti za malo avanture i uživanja!

Zdravlje. Mlađe Ovnove može da na brzinu uhvati neka prehlada ili virusna infekcija. Kod starijih i dalje potreba da se više vodi računa, naročito kod onih koji imaju probleme sa holesterolom, pritiskom, šećerom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info