Lav: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Ove vam se sedmice otvaraju poslovi i saradnje sa inostranstvom, putovanja i dogovori sa strancima. Može doći do velikih promjena u jako kratkom vremenskom periodu. Sve ono što je kasnilo, kočilo, bilo sputano okolnostima ili potezima drugih ljudi, sada polako počinje da se odmotava.

Kod vas će postojati velika potreba za pokretom, za dejstvom, za dokazivanjem. Neko će dobiti najavu unapređenja, neko će promijeniti radno mjesto, a neko će se riješiti pritiska posla koji je do sada trpio.

Ljubav. Burna konjukcija Sunca i Urana, početkom ove sedmice, može kod Lavova koji su u emotivnim vezama i brakovima donijeti porast nervoze, potrebu da ih svi pa i voljena osoba, ostave na miru, ali i potencijalno impulsivne odluke koje se vezuju za vaše emotivne relacije. Ako ovaj aspekt “okrenete” u pozitivnom smjeru, onda će vam donijeti dobro raspoloženje, želju da napravite neke fine promjene u vezi i više zabave i smijeha sa partnerom.

Ako ste slobodni, aktuelno vam je inostranstvo, društvene mreže i kontakti sa suprotnim polom preko prijatelja i izlazaka. Mogući su novi počeci koji će biti obilježeni velikim strastima, burnom energijom, ali i jakim uživanjem.

Zdravlje. Stres i nervoza će biti prisutni. Izbacujte nagomilanu negativnu energiju kroz fizičku aktivnost. Vodite računa o krvnim sudovima i pritisku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info