Jarac: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Teško će vas biti zaustaviti, pogotovo sada kada je Merkur konačno krenuo direktnim hodom, oslobađajući vas nekih kočnica i otežanih okolnosti koje su do sada postojale.

Da, snažni ste i ambiciozni, ali niste dovoljni sami sebi, potrebni su vam ljudi da vam pomognu i podrže vas pa iz tog razloga potražite prave sagovornike i saradnike. Oni su tu, oko vas. U ovom periodu postoje velike šanse za napredovanje, jer su promjene otvorene pred vama.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju doma donosi mogućnosti da u vašim emotivnim i bračnim odnosima dođe do pozitivnih promjena. No, pošto je ovaj mlad Mjesec, zajedno sa Suncem, u konjukciji sa Uranom, planetom revolucije, treba biti obazriv da ova jaka energija ne ode na neku pogrešnu stranu i u vaše odnose unese nemir, probleme, svađu pa čak i odluku o razilasku. Vi ste sada apsolutno sposobni da sami usmjerite dešavanja, na jednu ili na drugu stranu pa će samo od vaše samokontrole i stava zavisiti u kom će se pravcu situacija na dalje odvijati.

Slobodni, Veneru u svom polju ljubavi nemojte iskoristiti samo na druženje i pojačane izlaske – ona vam daje jako lijepu priliku da se zaljubite i konačno uživate.

Zdravlje. Nije sjajna zdravstvena situacija, ali ni vi ne činite ništa da biste je poboljšali. Pojačan stres kod mlađih Jarčeva.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info