Djevica: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Vladar vašeg znaka jeste krenuo direktnim hodom, ali je još uvijek aktuelan kvadrat sa Saturnom pa ćete i tokom ove sedmice imati zastoje i probleme u dogovorima. Moguće su i kontrole vašeg poslovanja, bilo kroz neke vidove inspekcije ili od strane nadređenih.

Prema tome, ukoliko vam je neka papirologija nesređena, potrudite se da to što prije dovedete u red. U kolegijalnom okruženju može, u drugom dijelu sedmice, rasti napetost i nervoza. Ne dozvolite da stres utiče na kvalitet vašeg rada.

Ljubav. Kratko zatišje i neko normalnije funkcionisanje sa voljenom osobom čeka vas tokom ove sedmice. Jedino što vam može kvariti odnose tokom ovog perioda jeste izražena sumnja, ljubomora i posesivnost od strane partnera. No i tu ima lijeka – trudite se da ne “brljate” i da ne provocirate drugu stranu i sve bi trebalo da bude u redu. Za to “brljanje” ćete imati prilika, jer sada privlačite poglede suprotnog pola u velikoj mjeri…

Što se tiče slobodnih Djevica, kratko putovanje u privatnoj režiji, ali i preko posla, može vas dovesti u blizinu osobe koja će vas jako zainteresovati. Vaša inicijativa će biti primjetna, ali će i druga strana i te kako biti aktivna prema vama, želeći da vas osvoji što prije.

Zdravlje. Čuvajte se povreda, bilo kroz sport i fizičke aktivnosti, bilo kroz posao i u domu. Stres je i dalje dosta prisutan kod vas.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info