Blizanci: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Mnogo posla, mnogo obaveza, još više nervoze tokom ove sedmice. No, to ne znači da rezultati neće biti dobri, jer ćete vi nekako uspijevati da se izborite sa kojekakvim situacijama koje se postave ispred vas.

Neke se promjene dešavaju oko vas, malo ste zatečeni njima i niste sigurni u kom pravcu će one ići. Za sada, samo pratite i ne povlačite nikakve posebne poteze. Nekima od vas se tokom ove sedmice može otvoriti jedna zaista zanimljiva poslovna prilika o kojoj bi, svakako, vrijedilo razmisliti.

Ljubav. Sukobi i razmirice sa voljenom osobom će se nakratko utišati, primiriti. No, još uvijek ste daleko od rješenja pa je bolje da se ne opuštate pretjerano. Pogotovo ako to vaše “opuštanje” podrazumijeva da ste više sa svojim društvom, nego sa partnerom. Voljena osoba sada ljubomoriše, a kako stvari stoje, to baš i nije bez razloga. Zato, pamet u glavu i ne provocirajte drugu stranu baš mnogo, jer ćete se opet brzinom munje vratiti u stari začarani krug nervoze i svađa.

Ako ste slobodni, neko vam može samo “banuti” u život i učiniti da samo trepćete okicama i da ne znate šta vas je snašlo. Dok kažete “keks”, možete preko ušiju da se zaljubite. To je baš lijepo, a još da potraje i biće super!

Zdravlje. Vrijeme je za promjene i za drugačiji odnos prema svom organizmu i zdravlju. Mlađi, mijenjajte nešto! Stariji – mogući bolovi u vratnom i ramenom dijelu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info