Bik: Sedmični horoskop za period od 16.04.2018. do 22.04.2018.

0

Posao. Ako se bavite samo onim što ste već otpočeli, fokusirate se na već postojeće dogovore i saradnje, uglavnom će sve funkcionisati kako treba. Malo ćete se nervirati, ali čisto rekreativno, da svakodnevnica ne bude baš u potpunosti smorna.

Ukoliko želite nešto novo, baš vam i nisu neki bajni momenti za početke. Čini se da ćete očekivati mnogo, a dobiti mrvice. Vladar polja posla je tek krenuo direktnim hodom, zato nemojte odmah da pravite neke grandiozne planove. Sačekajte još malo.

Ljubav. Partner i dalje nameće svoje, vi namećete svoje. Mrtva trka, pobjednika nema. Na sve to, vi ste u ovoj sedmici posebno dramatični, skloni da preuveličavate pa ćete očas posla napraviti od sitnice problem svjetskih razmjera. Vi dramatični, voljena osoba zadrta… Što je najapsurdnije, tako je malo dovoljno da sve bude u redu, ali je pitanje da li ćete, bilo vi bilo druga strana, biti spremni da popustite.

Slobodni Bikovi će imati tendenciju da se zaljube baš u onog u koga ne treba. Znate ono – ako vam se udvaraju tri osobe, vi ćete se “uhvatiti” za onu sa kojom ćete imati najviše problema. Ali šta da se radi, takav vam je horoskop… Nemojte samo da se zaljubljujete u nekog ko je hiljadama kilometara daleko.

Zdravlje. Bilo bi divno kada biste nešto uradili po pitanju ishrane, ali su sada male šanse za tako nešto. Generalno gledano, dosta nervoze i napetosti pa i problema sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info