Vodolija: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Završavanje papiroloških pitanja ili sređivanje dokumentacije vam se već popelo na vrh glave. Ono što je u ovoj sedmici dobro jeste što ćete vjerovatno dosta od ovoga uspjeti da obavite u prvih par dana i konačno odahnuti.

Mnogima od vas u ovoj će se sedmici otvoriti mogućnost za neke novitete vezane za posao. Naime, neko s kim ste ranije sarađivali sada će vam dati poslovnu ponudu koja može biti vrlo interesantna. Sa dogovorima se može otpočeti u drugom dijelu ove sedmice.

Ljubav. U partnerskim odnosima doći će do preokreta tokom ove sedmice. Nažalost, ti preokreti neće biti kod svih vas isti. Dok će neki parovi uspjeti da iz korijena promijene ponašanje jedno prema drugom i okrenu se svom odnosu, kod drugih će doći do pojačavanja tenzija i situacija “pred pucanje”. Da li će tog pucanja veze i biti, zavisiće od mnogo faktora, a prvenstveno od toga koliko oboje u ovom trenutku želite da se oslobodite presije.

Kod slobodnih Vodolija je trenutno opšta zbrka. Stare i nove osobe se pojavljuju, sa nekima imate samo kratak kontakt i onda odmah nestanu, dok se druge trude da se što više zadrže u vašoj blizini. Ako pitate da li će se od svega ovoga izdogađati nešto konkretno – vjerovatno ne.

Zdravlje. Kod mlađih je naglašena nervoza. Stariji pripadnici znaka – glavobolje, manje tegobe sa krvnim pritiskom. Provjerite krvnu sliku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info