Vaga: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Svoje poslovne obaveze gurate “na mišiće” , nema one vaše uobičajene lakoće i volje, bukvalno radite zato što morate. Najradije biste se u potpunosti povukli, jer teško izlazite nakraj sa zahtjevnim saradnicima i nervoznim ljudima oko sebe, ali to je sada nemoguće.

Pokušajte da gledate na situaciju na neki malo veseliji način, ne dozvolite da vas problemi poklope. Istina je da sve ide suviše teško i sporo, ali ipak – ide. Iako uz napetost i težinu, saradnje i partnerstva sada funkcionišu.

Ljubav. U emotivnim vezama i brakovima tokom ove sedmice – šareno. Postoji par stavki u kojima se vi i partner slažete (a one se uglavnom vezuju za spavaću sobu), dok ste u svemu ostalom svako na svoju stranu. To ni ne bi bio toliki problem da ne pokušavate da ubijedite jedno drugo da ste u pravu i da druga strana mora da “igra kako vi svirate”. U prevodu – mira ni od korova.

Slobodne Vage su okružene udvaračima, ali su posebno zainteresovane za nekog preko poslovnog segmenta. U ovoj se sedmici može otpočeti odnos sa ovom osobom, ali će iz nekog razloga veza biti skrivena od očiju javnosti. Takođe i dalje ste u postupku rješavanja neke prošlosti, od koje nikako ne uspijevate da se u potpunosti oslobodite.

Zdravlje. Moguće su alergijske reakcije. Stariji pripadnici ovog znaka – problemi sa venskom cirkulacijom i infekcijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info