Strijelac: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Ova će vas sedmice, od samog svog početka, ubaciti u brzinu od sto na sat. Možda će vam u početku biti malo problematično da se organizujete, ali ubrzo ćete uhvatiti korak sa dešavanjima. Odnos sa kolegama povremeno je prožet nesporazumima i problemima u dogovorima, ali kako se bude išlo ka kraju sedmice, stvari će polako leći na svoje mjesto.

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali probleme sa dokumentacijom ili dozvolama, sredinom sedmice ćete dobiti pozitivan odgovor.

Ljubav. Pomalo ste već umorni i iscrpljeni dugotrajnim nestabilnim periodom sa emotivnim ili bračnim partnerom i kao da ćete ove sedmice dići ruke od svega i pustiti da stvari idu tako kako idu pa dokle god da stignu. Neki od vas mogu izlaz i bijeg potražiti i u flertovanju ili pak konkretnom ulasku u tajnu vezu. Potrebno vam je nešto ili neko da vam rastereti misli i da možete da se opustite.

Ako ste slobodni, ovi dani mogu ponovo dovesti nekoga iz prošlosti do vas. Koliko god vi tvrdili da ste stavili tačku na nešto, očigledno je da niste. Takođe, više osoba preko poslovnog segmenta sada se “mota” oko vas. Ne možete da kažete da emotivnih prilika nemate, samo je na vama da li ćete ih i kako iskoristiti.

Zdravlje. Bićete pod nervozom i povišenim nivoom stresa tokom ove sedmice. Starija generacija neka češće kontroliše pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info