Škorpija: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Posvećenost obavezama i poslovnom segmentu je u ovom periodu više nego naglašena. Dolazite u kontakt sa osobama koje su vam poslovno bitne i sa njima ostvarujete dobru komunikaciju i otvarate mogućnosti za dogovore.

Da, i dalje stoji da ćete po nekim pitanjima da kasnite ili da se suočavate sa preprekama, ali se to neće odraziti na vaše poslovne rezultate. Nervoza u radnom okruženju naglašena je tokom cijele sedmice pa vodite računa u kontaktu sa kolegama i saradnicima na dnevnoj bazi.

Ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka, u ovom periodu, u sve ono što je vezano za emociju, ulazite nekako hladne glave, razumski, ne dozvoljavate da vas neke situacije povuku i da “izgubite sebe”. U emotivnim odnosima, osjećate povremene ubode ljubomore i posesivnosti, ali to ne pokazujete drugoj strani, već se trudite da vaš odnos ne trpi.

Ukoliko ste slobodni, postoji osoba za koju ste zainteresovani, ali ste spremni da sačekate da se situacija polako razvija. Svjesni ste, takođe, da privlačite pažnju i da ima više osoba koje bi željele da vam se približe, ali vi kao da im ne “otvarate vrata”. Više ste fokusirani na ono što interesuje vas, na drugu osobu ili na ono što vam je poslovno ili porodično važno.

Zdravlje. Problemi sa zubima, koljenima, zglobovima uglavnom će biti naglašeni kod starije generacije Škorpija. Mlađi – bez veće problematike.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info