Ribe: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Dogovori koje ste pokrenuli u prethodnom periodu se intenziviraju, ali je malo vjerovatno da će i tokom ove sedmice doći do njihove realizacije. Opet ćete morati da se vraćate na nešto što ste već prošli. Budite strpljivi i ovo će se pokrenuti.

Tenzija u radnom okruženju počinje da se pojačava, svi su nervozni i napeti, ali vi nekako uspijevate da u svemu ovome plivate i snađete se. Ako sarađujete sa strancima, bićete više nego zadovoljni onim što ste postigli, a moguća su i priznanja ili jačanje pozicija.

Ljubav. Ove vam je sedmice naglašena mogućnost tajnog odnosa. Možda to nije nešto o čemu biste inače razmišljali, ali sada već počinje da vas pritišće usamljenost i predugo čekanje na ljubavno ispunjenje i zadovoljstvo. Odmah da napomenemo da ovo nije tip odnosa koji može kroz vrijeme da se produbi i stabilizuje, ali će vam svakako donijeti pozitivnu promjenu koja vam je sada toliko potrebna. Dajte sebi malo prostora da uživate u životnim zadovoljstvima pa neka traje koliko traje.

Ukoliko ste u emotivnoj priči ili braku, ne biste trebali da slušate savjete drugih niti da vjerujete u potpunosti informacijama koje stižu do vas. Samo će vas dodatno zbunjivati i unositi vam nemir. Slušajte svoju intuiciju i unutrašnji glas.

Zdravlje. Kod mlađe generacije češće se mogu javljati glavobolje ili neke alergijske reakcije. Što se starijih tiče, morate voditi računa o pritisku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info