Rak: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Sve ono što je vezano za posao vam tokom ove sedmice testira živce, ali ni vi se ne date tako lako izbaciti iz takta. U vama sve gori od želje da neke stvari promijenite, ali nemojte da padate u bedak ukoliko vas te promjene zaobiđu i tokom ovog perioda.

U međuvremenu, istražujte, raspitujte se, tražite neke nove poslovne šanse za sebe. Iako sada ne možete da ostvarite taj poslovni zaokret koji vam je važan, moći ćete makar da napravite odličnu osnovu koja će profunkcionisati, vjerujte, vrlo brzo.

Ljubav. Komunikacija sa partnerom je u zastoju, ali to kao da sada odgovara i vama i drugoj strani. Oboje možete mirne glave da se posvetite nekim svojim ličnim ciljevima i obavezama. Vama se, doduše, pojavljuje jedna osoba, vjerovatno preko prijatelja ili izlazaka, koja vas može prilično zaintrigirati. Od zanimanja do ulaska u tajnu vezu mali je korak pa razmislite da li ste sada sposobni da podnesete i taj teret.

Što se tiče slobodnih Rakova, neko vam suptilno, ali konstantno, šalje signale o zainteresovanosti za vas. Za sada se sve odvija na nivou povremene i površne komunikacije, ali postoji tendencija da se razgovori prodube u drugom dijelu ove sedmice. Takođe, kontakt od strane bivšeg partnera u prvom dijelu sedmice…

Zdravlje. Lako se trošite tokom ove sedmice, a ne dajete sebi dovoljno prostora za odmor i opuštanje. Potrebno je da, s vremena na vrijeme, napunite baterije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info