Ovan: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Tvrdoglavo insistiranje na svojim stavovima ili svom načinu funkcionisanja u poslovnom okruženju, malom broju vas će donijeti dobre rezultate. Ostali će se uglavnom nervirati. Vaša brzopletost izaziva nerazumijevanje kod onih sa kojima radite pa gledajte da je se manete i funkcionišete uporno i istrajno, ali polako.

Vi za sada to još uvijek ne vidite, ali promjene nabolje se polako pripremaju i uskoro će se realizovati. Kontakti sa saradnicima vas mogu povremeno iscrpljivati. Ne dajte se, samo lagano.

Ljubav. Drugi dio sedmice dušu je dao da slobodni Ovnovi zakorače u jednu finu ljubavnu priču. Iako će sve pucati od strasti i hemije te na prvi pogled možda ličiti i na avanturu ili nešto što je neobavezno i te kako je moguće da se priče pokrenute sada učvrste i postanu bitne u vašem životu. I dalje vam najviše šansi ide preko poslovnog segmenta, ali je moguće da do novog poznanstva dođe i prilikom odlaska na neko okupljanje sa društvom ili izlazak.

U vezama i brakovima, izbjegavajte da iz bunara izvlačite neke stare probleme i pitanja i više se okrenite uživanju u sadašnjem trenutku i trebalo bi da bude sve u redu. Sam početak sedmice je pod nekom sitnom tenzijom, ali ostatak ovog perioda je dobar za vas dvoje.

Zdravlje. Kontrolišite češće krvni pritisak. Moguće su glavobolje i problemi sa nesanicom, pogotovo u danima vikenda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info