Lav: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Vi ste na visini zadatka, ali svi oko vas kasne i usporavaju realizaciju onoga što ste pokrenuli. Ako ne čekate saradnike, onda čekate dokumentaciju, informacije, mašine… I pored ovih komplikovanih aspekata, vaše je polje karijere sada odlično postavljeno i sigurno je da ćete na kraju sve probleme i otežavajuće okolnosti uspjeti da prevaziđete.

Budite angažovani, ali budite i istrajni u onome što radite – dobićete odličan krajnji rezultat. Ako putujete van zemlje, moguća su kašnjenja i gubici dokumenata.

Ljubav. Iako ste smatrali da ste stavili tačku na najveće probleme sa voljenom osobom, ispada da ulazite u sedmicu koja vam donosi još jedno testiranje vaše veze. Od samog početka sedmice krenuće burno i uzburkano i postoji tendencija da se tako samo nastavlja i dalje. Trenutno se ne zna ko je egoističniji i tvrdoglaviji od vas dvoje pa je pitanje u kojem će pravcu sve ovo otići.

Što se tiče slobodnih Lavova, hemija sa jednom osobom je sve izraženija i tokom ove sedmice može doći i do nekog konkretnijeg kontakta između vas dvoje. Ipak, budite svjesni da ste trenutno u takvom periodu koji teško može donijeti stabilnije odnose. To ne znači da u onome što se dešava ne treba da uživate.

Zdravlje. Ako ste kardio-vaskularni bolesnik ili imate problema sa pritiskom, češće se kontrolišite tokom ove sedmice. Mlađa generacija – odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info