Jarac: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Imate i volju i upornost, ali je evidentno da sve ide previše sporo i da se povremeno osjećate baš iscrpljeno i nesigurno. Pozicije vezane za posao su tokom ove sedmice takve da možete bespotrebno strahovati oko mnogo toga, čak biti zabrinuti za svoje radno mjesto ili karijeru.

Nemate razloga za brigu. Nestabilnost u vašem radnom okruženju neće se prenijeti na vas. Ispravno smatrate da se vaš rad ne vrednuje dovoljno i sada bi bio pravi trenutak da pokrenete ta pitanja sa nadređenima.

Ljubav. Gomila neriješenih pitanja stoji nad glavom vama i partneru, ali makar više ne postoji tolika tenzija između vas dvoje pa je i do rješenja lakše doći. Koliko god bio naporan, ovaj period vam je ujedno i dobar da konačno stavite tačku na neke nedoumice i probleme koji vas kao par muče. Sa nešto više tolerancije i međusobnog poštovanja, sve će dodatno biti još lakše.

Što se tiče slobodnih, vi pred sobom možete imati jednu zaista lijepu, ispunjenu zanimljivim i zabavnim dešavanjima sedmicu. Nemojte se zatvoriti u sebe i okrenuti se samo poslu – potrebno vam je da živnete i prodišete punim plućima. Ima ljubavi i za vas na ovom svijetu, samo je potrebno da joj sada date priliku da vas pronađe.

Zdravlje. I dalje ste u nestabilnom zdravstvenom periodu pa je potrebno da više obratite pažnju na sebe i potrebe svog organizma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info