Djevica: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. I ova sedmica vam je standardna – red žurbe, kašnjenja, veliki broj dešavanja i pokušaji da se izborite sa ljudima i obavezama koje vam “dišu” za vratom. Dva puta provjeravajte informacije koje dobijete, prije reagovanja na njih.

Povremeno ste zaista zatrpani i pokušajte da u ovoj sedmici pronađete nešto više vremena za svoj odmor i da se ne nervirate. Ionako, trenutno, nerviranjem ne možete uraditi ništa. Ako radite sa strancima, vi ste u totalno drugačijoj poziciji – tu već sve funkcioniše kako treba.

Ljubav. Partner se trudi da vas razumije, ali mu to ide prilično teško, s obzirom na to da u ovom periodu ni vi sami sebe ne kopčate baš najbolje. Prava komunikacija između vas dvoje je nekako nestala, ugasila se i koliko god voljena osoba pokušavala da je povrati, uvijek dolazite u ćorsokak, uglavnom zbog vašeg ponašanja i stavova. No i ovo se može regulisati i uskladiti, samo ako vi pokažete nešto više volje i strpljenja.

Slobodne Djevice polako razvijaju jednu priču i mora se priznati da ovo, bar za sada, ide dosta dobro. Jaka hemija funkcioniše između vas i ove osobe i više je nego izvijesno da će doći do jačih i konkretnijih dešavanja u ovoj sedmici. Nadamo se samo da se niste “zakačili” za nekoga ko je zauzet…

Zdravlje. Sem energetske iscrpljenosti, koja je jako prisutna kod vas, kod starijih Djevica stoje problemi sa urogenitalnim traktom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info