Blizanci: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Ono što je vezano za inostranstvo i poslovna putovanja, funkcionisaće na početku problematično, ali će se stići i do realizacije i do dogovora. Za sve ostalo važi – previše priče a premalo rezultata. Imaćete osjećaj da pričate u prazno i da vas druga strana uopšte ne čuje ili ne razumije.

No, ako je za utjehu, nećete to doživljavati tragično kao u prethodnom periodu. Jednostavno ćete nastaviti dalje da pokušavate. Polako, ubrzo će se stvari pokrenuti bolje po vas.

Ljubav. Partner vas samo gleda i pita se da li znate uopšte šta radite. Skloni ste da u ovoj sedmic, skoro pa u potpunosti, zanemarite drago vam biće i okrenete se sebi, ali i svojim prijateljima, možda i nekim izlascima. Bespotrebno izazivate ljubomoru druge strane svojim postupcima i nerazmišljanjem kako se on osjeća zbog vašeg ponašanja.

Što se tiče slobodnih, vi ste u kontaktu sa milion i jednom osobom i vama je skroz super. No, kao da nikako ne uspijevate da konkretizujete neki odnos. Možda baš zbog toga što vam je pažnja previše rasuta i što imate samo površnu komunikaciju sa svima?

Zdravlje. Svjesni ste da vam je potrebno više fizičkih aktivnosti, a zaista vas mrzi da se pomjerite s mjesta. Pokušajte makar sa nekim laganim šetnjama i više boravite na svježem vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info