Bik: Sedmični horoskop za period od 09.04.2018. do 15.04.2018.

0

Posao. Ova sedmica će da vas nervira po pitanju posla. Neke će vas situacije frustrirati, ali se potrudite da ne dižete odmah u vazduh sve oko sebe. Malo zakočite, ohladite glavu, razmislite pa onda djelujte. Naročito je sam početak sedmice protkan napetošću pa tada budite posebno obazrivi.

Generalno gledano, ako se držite ovih nekih osnovnih pravila, proći ćete kako valja. Vaši planovi dolaze na realizaciju, daje vam se mogućnost i da obnovite saradnje ili promijenite dogovore u svoju korist.

Ljubav. Ono što će u vezama i brakovima funkcionisati jeste fizički dio, strast i hemija. Ono što neće funkcionisati je sve ostalo. I voljena osoba i vi ste ubijeđeni da ste u potpunosti u pravu i ne želite da se prilagođavate jedno drugom. Oboje ćete se držati svojih stavova kao pijan plota…

Ako ste slobodni, neko može da vam pomjeri pamet, da učini da se zanesete i da počnete da tripujete romantične maštarije. Da sada možete ostvariti neku emotivnu priču – možete. Ali bilo bi dobro da ipak stojite sa obje noge na zemlji i da pustite da vrijeme pokaže da li je ovo zaista “ono pravo”.

Zdravlje. Ako se ne prehladite u prvim danima ove sedmice, ostatak ovog perioda je povoljan po vas po pitanju zdravlja. Stariji neka ipak prekontrolišu štitnu žlijezdu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info