Vodolija: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Evidentni su problemi u komunikaciji sa saradnicima, a imaćete i nekih neprijatnih situacija koje će vas kočiti. Mogući su problemi sa papirima, sa kompjuterima i mobilnim telefonima, sa kašnjenjima. Umorićete se, ali nećete moći da kažete da niste zadovoljni krajnjim rezultatima.

Najbolje će, doduše, u ovoj sedmici proći privatnici i oni koji sarađuju sa inostrantvom ili državnim preduzećima. Vama i te kako stoje mogućnosti za proširenje poslovanja, napredovanje i zaista dobru finansijsku korist.

Ljubav. Iako neke sitnice još uvijek narušavaju odnos sa voljenom osobom, ulazak Venere u vaše polje doma i njen trigon sa Marsom donekle će popraviti situaciju između vas dvoje. Doduše, ova primirja u kojima ste trenutno su vrlo krhka i zaista bi trebalo da se potrudite da ih ne ugrozite. I ova sedmica može donijeti neke neprijatne teme na dnevni red, ali će vam biti lakše da ih prevaziđete.

Što se tiče slobodnih Vodolija, ne može se reći da nemate ljubavnih prilika, ali je pitanje koliko ste vi u ovom periodu zaista spremni da im se posvetite. Imaćete dosta kontakata sa suprotnim polom, ali kao da će sve ići finim tokom do jedne granice, a tu granicu će biti teško preći. Male šanse za nove ljubavne početke…

Zdravlje. Mogućnosti za povrede ili istegnuća mišića sportistima i rekreativcima. Takođe, trebalo bi da provjerite stanje zuba i desni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info