Vaga: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Problema će biti i to, koliko god se trudili i željeli, ne možete da preskočite. Vaše je da duboko udahnete, ne dozvolite da se iznervirate i da rješavate, jedan po jedan. To ne znači da je ova sedmica loša, naprotiv – materijalno i finansijski jeste povoljna po vas, ali ćete sve ono što osvojite i što završite to uraditi na mišiće i sa puno truda.

Moraćete da uključite svoje moždane vijuge na maksimum i da očeličite živce. Spremite se na prepreke i na rješavanje istih. Ako išta drugo znate, znate da se snalazite!

Ljubav. Vaša vladarka Venera u trigonu je sa Marsom, planetom koja vlada partnerskim odnosima. Ovaj aspekt svakako će pomoći onim Vagama kojima je već preko glave trzavica sa partnerom. No, postoji jedna zamka za vas tokom ove sedmice – kvadratura retro Merkura sa Saturnom i Marsom saplitaće i vas i partnera i gurati vas da izvučete ponovo neke stare priče, stare probleme na površinu. Ni ovo nije bez rješenja – porazgovarajte, ali budite spremni na kompromis.

Slobodne Vage, sa ovako lijepo aktiviranim poljem strasti, mogu baš da se zagriju za jednu osobu. Ovo je neko po vašoj mjeri, ko će na vašu inicijativu uzvratiti na isti način i još tri puta više. Smiješe vam se neka lijepa dešavanja..

Zdravlje. Zdravstveni segment se poboljšava i kod starijih i kod mlađih Vaga. Samo povedite računa o ishrani, sve ostalo je u savršenom redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info