Strijelac: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Možda neke situacije u ljubavnom i porodičnom segmentu ne uspijevate da sredite, ali zato vam sve ono što se vezuje za posao i te kako ide od ruke. Venera koja je ušla u vaše polje svakodnevnih poslovnih aktivnosti donosi vam da realno i praktično gledate na sve situacije oko sebe i da uspijevate da izvučete najbolje od njih.

Ukoliko radite u sektoru usluga, obim posla će se znatno povećati, a samim tim i prilivi. Pred vama je vrlo dobar poslovni period i pored nekih sitnica koje vas mogu nervirati.

Ljubav. I ova sedmica potencira na onome šta je bilo, a što pokušava da vam se vrati. Možda je to osoba, a možda su i misli o njoj koje vi tjerate od sebe, a one se javljaju iznova i iznova. Neke enigme, ni tuđe ni svoje, ne možete sada riješiti, zato je možda bolje da se posvetite poslu. Ne samo iz razloga da biste zaradili, već zato što vam neke super ljubavne prilike idu baš preko ovog segmenta. Neko će vam slati jasne signale da je zainteresovan, vi možete malo oklijevati u početku, ali biste ipak trebali da se prepustite i uživate.

Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, vi i partner pokušavate da prevaziđete probleme, Ali je evidentno da je kod oboje nezadovoljstvo i dalje prisutno. Iako jednim dijelom možete situaciju držati pod kontrolom, malo je vjerovatno da će doći do pravih kompromisa i rasterećenja.

Zdravlje. Dosta bolja situacija po pitanju zdravlja. Stariji se polako oporavljaju, a mlađa generacija sada funkcioniše više nego dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info