Škorpija: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Jedna totalno čudna sedmica je pred vama. Biće problema sa papirologijom, sa odnosom sa kolegama, sa završavanjem obaveza. Neke stvari će vam teško ići, možda ćete morati da ih ponavljate i ispravljate. Nešto što ste trebali da odradite, a niste, zakočiće vas.

No, i pored ovih situacija koje nećete moći da izbjegnete, vi se nećete dati – nastavljaćete dalje, uporno, u potpunosti ubijeđeni u svoj uspjeh. I on neće izostati. U prevodu – ovo je period teškoća, ali teškoća koje vi savladavate i realizujete zacrtano.

Ljubav. Trigon vašeg vladara Marsa sa Venerom, planetom partnerskih odnosa, polako dovodi vas i partnera u stabilnost. Ne samo da ćete se razumjeti bolje nego u prethodnom periodu, već će se između vas dvoje ponovo razbuktati plamenovi strasti. Ovo može biti sedmica za uživanje i za sklad, prepustite se jedno drugom!

Ovaj će aspekt profunkcionisati i kod slobodnih Škorpija, ali osim što donosi nove osobe u vaš život, on može pokrenuti i dešavanja vezana za prošlost. Možete se susresti sa starom simpatijom ili sa osobom za koju ste ranije bili zainteresovani, ali u tom trenutku niste pokrenuli emotivnu priču. Kako god okrenuli, pred vama su neki lijepi dani sa dobrim prilikama za miks ljubavi i strasti.

Zdravlje. Jednim dijelom ćete se osjećati i funkcionisati bolje. Ipak, kod pojedinih Škorpija postoji tendencija da se zdravstveni problemi ponavljaju i vraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info