Ribe: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Iscrpljujete se na poslu, neko veliko breme odgovornosti je na vama. Trudite se da u do detalje završite sa obavezama, ali uvijek će se pojaviti nešto što mora da se ispravi ili što ste zaboravili. Naporno vam je sve ovo, ali nemate namjeru da odustajete.

Komplikovane situacije vas možda usporavaju, ali istovremeno jačaju vašu volju da sve odradite kako treba. Od ove sedmice, neki od vas otpočeće sa pregovorima koji ih vode ka novom poslovnom angažmanu ili unapređenju na postojećem.

Ljubav. Od samog početka sedmice, postaćete meta udvaračima. Više osoba će se svojski potruditi da vas zainteresuje i osvoji. Mora se priznati da su neke od njih prilično interesantne, ali će eventualno produbljivanje odnosa zavisiti samo od načina na koji vam te osobe priđu.

Nadmene i impulsivne osobe će vas odbijati, koliko god “navaljivale”, a biće takvih ove sedmice. No, postoji šansa da vas neko osvoji svojom ležernošću, harizmatičnošću, humorom, da vam pristupi u jednom opuštenom fazonu i bude spreman da sačeka da se otvorite…

Ribe u emotivnim vezama i brakovima željeće da stabilizuju svoju vezu, ali se mora priznati da to neće biti baš lako izvesti. I ova sedmica vam je pomalo komplikovana…

Zdravlje. Od ove sedmice, energetski ćete biti jači, mada još uvijek niste u potpunosti izašli iz nepovoljnog zdravstvenog perioda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info