Rak: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Poslovno nebo se baš lijepo razvedrava za Rakove tokom ove sedmice. Vaše pozicije su trenutno stabilne, a postoji i velika mogućnost za poboljšanje ili napredovanje. Vi ćete biti dosta angažovani, povremeno pomalo razapeti između obaveza, ali ćete uglavnom sve završavati na vrijeme.

Nekih manjih teškoća hoće biti i to prilikom dogovora sa saradnicima, ali i kroz ispravljanje grešaka koje će dolaziti na dnevni red. Više obratite pažnju na papirologiju, a možete imati i neke gafove sa kompjuterima i telefonima.

Ljubav. Sedmica koja je mnogo stabilnija za one koji su u emotivnim vezama ili braku. Štaviše, neki od vas mogu poželjeti i da dodatno učvrste odnos ili će pak razmišljati o prinovama. Poslije opterećujućeg perioda koji je iza vas, ova sedmica vam donosi dobro raspoloženje i kvalitetan odnos i komunikaciju sa voljenom osobom. Takođe, zajednički izlasci, neka kraća putovanja ili druženja sa prijateljima oboma će vam jako prijati.

I za slobodne Rakove ova je sedmica vrlo obećavajuća. U segment prijatelja, izlazaka, budućnosti, ušla je planeta Venera i svojim vas uticajem podržava da se pokrenete, da se provodite i da uživate u kontaktima sa zanimljivim osobama koje će se u ovom periodu pojaviti.

Zdravlje. Poboljšanje zdravlja kod starijih Rakova. Hronične tegobe će se još uvijek provlačiti, ali u manjoj mjeri. Kod mlađih – dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info