Ovan: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Potrčali biste vi “sto na sat” ka svojim ciljevima, samo da su okolnosti nešto više na vašoj strani. A nisu. Non stop vas nešto vraća unazad, na doradu, ispravljanje, ponavljanje. Tjera vas da idete brzinom puža. Dogovori se ponavljaju, stalno vam fali baš taj jedan papir da biste kompletirali dokumentaciju i završili posao.

Jedan savjet – morate da usporite, da sami sebe sputate malo. Sa onima oko sebe nemojte da se kačite, jer je malo vjerovatno da ćete pobijediti. Neko će vas “poklopiti”, a vi nećete znati šta da kažete.

Ljubav. Neko iz prošlosti vas se sjetio ili ste se vi možda sjetili te osobe? Štagod da je od ovo dvoje, nije ni važno – rezultat će biti isti. Iako početni momenat može biti dobar i vas dvoje se podsjetiti nekih lijepih zajedničkih vremena, suština je da ovo poglavlje života treba zatvoriti. Negdje ste i vi sami toga svjesni, zar ne?

Venera je od ove sedmice u trigonu sa vladarem vašeg znaka, Marsom, pa je mnogo bolje da se okrenete drugim osobama, koje su vjerovatno već neko vrijeme blizu vas. Segment posla vam nudi odlične predispozicije za ljubav, ali svakako su dešavanja moguća i u drugim prilikama.

Onima koji su zauzeti, konačno slijedi smirenje. U ovoj sedmici vi i partner možete povratiti bliskost, ali i međusobnu strast.

Zdravlje. Stariji Ovnovi ni ove sedmicd ne mogu da računaju na popuštanje hroničnih tegoba. Što se mlađih tiče, vi ste dobro, jedino bi mogli da malo korigujete ishranu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info