Lav: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Sve one informacije koje su kasnile ili koje ste dugo čekali, ove sedmice stižu. Doduše, neke od njih vas baš i neće obradovati, a neke će vas samo vratiti korak unazad. No, brzo ćete se vi oporaviti od neprijatnih dešavanja i okrenuti se budućnosti.

Shvatićete da nešto ne može sada, ali da nešto drugo može, i ne samo to – da vam se otvara u potpunosti. Imate priliku da napravite par vrlo zanimljivih dogovora i saradnji i to onih koji mogu potrajati i na duži rok vam donositi stabilnost.

Ljubav. Emotivno, bračni odnosi se popravljaju. Reći ćete jedno drugome šta imate, nešto od toga ste dugo prećutkivali, ali šta sad – bolje ikad, nego nikad. Razgovori koje ćete voditi mogu vas malo prodrmati, ali i otrijezniti, oboje. Shvatićete neke stvari i biti spremni da polako spuštate loptu. U drugom dijelu sedmice sve ovo će se dodatno ubrzati i već oko vikenda biste trebali da funkcionišete “kao po loju”.

Što se tiče slobodnih Lavova, neko iz prošlosti, ko vas je davio i gnjavio, konačno će ukapirati da nema šta više da traži i skloniće se, a vi ćete odahnuti. Što se noviteta tiče, obratite pažnju na poslovni segment ovih dana, može tu doći do zanimljivih novih poznanstava i obostrane zainteresovanosti sa jednom osobom.

Zdravlje. Neki problemi polako počinju da popuštaju, što će naročito biti vidljivo kod starijih pripadnika ovog znaka. Mlađi – vrijeme vam je za rekreaciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info