Jarac: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Zaista naporno radite u ovom periodu i to vam se zaista ne može osporiti. Vaš trud daje pozitivne rezultate, ali ne onakve kakve ste, svojim radom, i zaslužili. Da, promjene se pokreću, ali uz bitne kočnice i primijetili ste da je to nešto što vas baš prati u posljednje vreme.

Ono što je dobro je da ćete tokom ove sedmice neke neprijatnosti vezane za papire i dogovore uspjeti da regulišete. Imate odlične ideje i jako naglašenu kreativnost pa se potrudite da pronađete one koji bi vas podržali i pomogli vam.

Ljubav. Mars i Saturn u vašem znaku i polju ličnosti, a Venera u vašem polju ljubavi i ove planete u trigonskom aspektu – pa šta ćete bolje od ovoga da vas podstakne, pogura, da vas ubaci u pravo raspoloženje? Vrijeme vam je da se malo družite, da izlazite, da date sebi priliku da upoznate nove osobe, ali i da otvorite svoje srce za nove mogućnosti. Ova sedmica vam je “udarna” po tom pitanju i nemojte da je propustite!

A zauzeti će imati donekle bolju situaciju sa voljenom osobom, ali neće moći da se pohvale da su u potpunosti prevazišli neugodnosti koje im je ovaj period donio. No, i vi i partner trenutno imate više strpljenja jedno za drugo pa će oporavak odnosa ipak biti primijetan.

Zdravlje. Zglobovi, kičma, kosti, zubi, ekstremiteti, reumatski bolovi – sve ovo vas može mučiti, u manjoj ili većoj mjeri, i to pogotovo stariju generaciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info