Djevica: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. ŠOdlični aspekti za posao tokom ove sedmice. Pogotovo će dobro proći svi koji rade u obrazovanju, sa inostranstvom ili u državnim i javnim ustanovama ili pak imaju saradnike iz ovih sektora. No, zbog retrogradnosti vašeg vladara Merkura i kvadrata sa Marsom i Saturnom koje pravi tokom ove sedmice, vi lično možete biti najveći neprijatelj sami sebi. Dobro se proverite i preispitajte pre nego što pokrenete nešto. Trudite se da ne budete impulsivni u potezima i odlukama. Tri puta merite, jednom secite!

Ljubav. Mogućnosti za ljubav se tokom ove sedmice vezuju za posao, inostranstvo ili putovanja. Možete i upoznati nekog ko zbog posla često putuje ili ko je poslom došao u vaš grad. Ili ćete vi pak poslovno otići negdje van svog mjesta i upoznati nekog ko će na vas ostaviti veliki utisak.

U svakom slučaju, ukoliko u ovoj sedmici otpočinjete sa nekom ljubavnom pričom, ona ima predispozicije da traje, mada će je pratiti i neki blagi karmički elementi, što može donijeti vezanost, emociju i strast, ali i povremenu problematiku.

Za one u vezama i brakovima – jedna “šarena” sedmica, sve u zavisnosti od toga kako se vi postavite prema partneru. Ukoliko budete spremni na kompromis i neke ustupke – sve će biti u redu…

Zdravlje. Kičma, zglobovi, reumatični bolovi, problemi sa nogama. Sve ovo i te kako može pritiskati stariju generaciju Djevica. Kod mlađih – glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info