Blizanci: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Na početku sedmice izgledaće vam kao da ne postoji teorijska šansa da se izborite sa problemima i obavezama koje će se sručiti na vas. No, iako je početni momenat naoko komplikovan, evidentno je da ćete uspjeti sve da privedete kraju.

Doduše, ne očekujte lagan put do toga, jer će se non stop nešto postavljati da vas zakoči – problemi sa mobilnim telefonima, kompjuterima, zaturanje ili gubitak važnih dokumenata i tako dalje. Čuvajte živce, jer će vam baš trebati i ne dajte da vas teškoće zaustave.

Ljubav. Kvadrat Merkura sa Saturnom i ove sedmice potencira na prošlosti. Možete u izlasku ili u druženju sa prijateljima naletiti na bivšu ljubav. Iako će početni momenat biti pomalo zategnut i možda čak neugodan, na kraju će vam biti drago što ste se susreli, popričali. Ima ovdje mogućnosti da se to druženje sa prošlošču i nastavi, ali to već zavisi od vas.

Nešto novo? Da, definitivno! Možete krenuti da se “muvate” sa kolegom ili ćete baš lijepo odreagovati na nekog koga upoznajete preko posla. Sve u svemu, jedna fina sedmice je pred vama.

Izjava iznad ne bi se mogla upotrijebiti za one koji su u vezama i braku. Neki problemi vas muče oboje, ali to ne znači da trebate da dodatno zatežete situaciju. Iako će vam ponekad biti teško da razgovarate, to je za vaš odnos definitivno mnogo bolje od ćutanja i povlačenja.

Zdravlje. Vrlo neugodan kvadrat Saturna, na vladara vašeg znaka, potencira na hroničnoj problematici kod starijih, a kod mlađih može donijeti pad imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info