Bik: Sedmični horoskop za period od 02.04.2018. do 08.04.2018.

0

Posao. Posao će funkcionisati uglavnom dobro. Možda se neki vaši planovi ne odvijaju onim tempom koji biste vi željeli, ali ni vama se trenutno ne žuri. Imate sve vrijeme ovog svijeta. Poslovna partnerstva i saradnje su stabilne i sve ide u prilog tome da tako i ostane u ovoj sedmici.

Odnosi sa kolegama su se u potpunosti normalizovali i možete mirne glave da idete na posao. One stvari koje vas muče još uvijek ne možete završiti, ali već vidite naznake da se može doći do rješenja uskoro.

Ljubav. Nije vam baš pravo zbog nekih situacija u emotivnim vezama i brakovima koje će vas nervirati i tjerati vas da, s vremena na vrijeme ,gunđate sebi u bradu, ali ste zarad mira i stabilnosti riješili da pustite da se stvari slegnu… U ovoj sedmici je odnos između vas i partnera vrlo korektan i stabilan, ali samo vi znate koliko vam treba samokontrole da sve funkcioniše baš ovako.

A slobodni Bikovi imaju priliku za nešto novo, ako naravno dozvole sebi da se prepuste. U ovom ste periodu izuzetno šarmantni i privlačite suprotni pol kao magnet, ali vam u glavi i dalje stoje neki prošli ljubavni bolovi, koji vas mogu zakočiti. Nemojte da dozvolite da vas ono što je bilo zaustavi…

Zdravlje. Sem ishrane, koju morate mijenjati, ove sedmice imate predispozicije i za probleme sa urogenitalnim traktom. Čuvajte se mokraćnih infekcija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info