Vodolija: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Biće ove sedmice nekih ponuda koje se ne propuštaju, biće i dogovora koji će vam baš odgovarati. No, ukoliko mislite da će vam se sve to otvoriti samo od sebe, tu grdno griješite.

Da, nešto od ovoga jeste posljedica vašeg rada iz prethodnog perioda, ali uglavnom će tu biti nove osobe koje žele da se povežu poslovno sa vama i sa kojima ćete pregovarati do u beskonačnost, ukoliko je to potrebno. Dešavaće se situacije koje će vas vraćati korak unazad, ali neće uspjeti da vas zablokiraju i zaustave.

Ljubav. Ako hoćete da poboljšate odnos sa partnerom, moraćete da pričate, da se otvorite, a ne da se, ukoliko vam se nešto ne dopada, povučete i ućutite. Ne smijete svoju pogođenost ili nesigurnost nekim postupcima voljene osobe sada sakrivati od druge strane, jer to samo može dovesti do dodatnih tenzija u vašem odnosu. Takođe, potrudite se da se ne vraćate na neke stare, već prežvakane teme. Ne čačkajte prošlost, da ne bi ona krenula da čačka vas i to vrlo nezgodno…

Ako ste slobodni, budite u pokretu, budite aktivni, krećite se, družite se, izlazite. Ako ništa drugo, budite aktivni makar na društvenim mrežama. Ova sedmica vam je odlična da bljesnu na brzinu neke fine varnice između vas i jedne osobe…

Zdravlje. Polje saobraćaja i kretanja je i dalje jako naglašeno pa morate biti obazrivi i u ovoj sedmici. Starijim Vodolijama – hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info