Vaga: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Još jedna sedmica u kojoj ćete davati sebe na poslu. Još jedna sedmice u kojoj ćete se boriti sa kašnjenjima, i svojim i tuđim, u kojoj ćete se nervirati i oko krupnih stvari ali mnogo više oko sitnica koje će iskakati u najnezgodnijem mogućem trenutku po vas.

Kada na kraju sve saberete i oduzmete, shvatićete da ste se uglavnom nervirali bez razloga. Jer, sve ste riješili. Doduše, niko ne zna koliko vam je snage i volje trebalo za sve to, jer to onima koji su oko vas izgleda kao da ste sve riješili sa lakoćom.

Ljubav. I u vašim emotivnim odnosima u ovoj sedmici vlada red bura i oluja, red ljubavi da sve puca. No, vi nekako upravljate time kako treba, umijete da se razbjesnite, ali umijete i da se prilagodite kada je to potrebno. Stoji doduše da će neki odnosi doći skoro do ivice raskida ili zaista ozbiljnih problema, ali znaćete vi na pravi način da vodite situaciju da tu granicu ne prekoračite.

Što se tiče slobodnih, pripadnici vašeg znaka imaju mogućnosti i za staro i za novo u ljubavi. Ako se neko iz prošlosti pojavi, to će biti osoba koja je ovog puta riješena i da ostane pored vas. Da li ćete joj dozvoliti, to je već druga stvar, samo je pitanje koliko ste u ovom trenutku sentimentalni. A novo? Neočekivani, burni i strasni počeci vas čekaju.

Zdravlje. Ove ste sedmice pod dosta jakim pritiskom pa će stres postati skoro pa svakodnevna pojava. Starijim Vagama moguće su virusne infekcije, glavobolje, prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info