Strijelac: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Eh, teško se radi kada su misli na nekoj desetoj strani… No, trudićete se da ispunite sve ono što imate od obaveza, ali ćete se ipak malo nervirati zbog kašnjenja za koje ste djelimično krivi sami, a djelimično možete okriviti okolnosti i ljude sa kojima sarađujete.

Komunikacija vam je nešto slabija sa saradnicima, mada uspijevate uglavnom da postignete dogovore koji vam idu u korist. Ipak, računajte na to da će realizacije nekih poslova biti malo prolongirane i nemojte se nervirati oko toga…

Ljubav. Partner i vi se teško usaglašavate po nekim pitanjima, ali pokušavate da pronađete zajednički jezik. Oboje se trudite da “zažmurite” na neke situacije i da pređete preko njih, sve zarad toga da bi se vaš odnos konačno, makar donekle, stabilizovao. I više je nego izvijesno da ćete i uspjeti u tome.

Što se tiče slobodnih, vama svakako neće faliti ljubavnih prilika. Miješaće se i prošlost i noviteti, s tim što će vam sve ono što je novo biti mnogo privlačnije i bliže srcu. Zatvorili ste svoje srce za ono što je nekada bilo i ne želite da se vraćate korak unazad. Zato ćete raširenih ruku prihvatiti i prigrliti ono što vam dolazi. Ove sedmice čekaju vas neki burni, fenomenalni počeci i ljubavi koje će vam pomjeriti tlo pod nogama.

Zdravlje. Nešto slabiji imunitet stoji i mlađim i starijim pripadicima ovog znaka. Pojačajte ishranu, a gledajte i da se odmarate dovoljno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info