Škorpija: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Vaše polje obaveza, odgovornosti, usluga i poslovne svakodnevnice prosto ključa od planeta u ovom periodu, što znači da ćete da radite i da se naradite. Naravno, neće to ići glatko – biće tu mnogo situacija koje će vas iznervirati, kočiti, vrati korak unazad, ali ne dajte se tako lako.

U kontaktu sa nadređenima iskažite ipak potrebnu dozu poštovanja i korektnosti, da ne biste dobili “packe” koje vam se nimalo neće dopasti. Oni koji rade u sektoru usluga imaće neuobičajeno mnogo posla.

Ljubav. Partner je malo “nervozan” ovih dana i ne mora da znači da ste vi krivi za njegovu nervozu, ali to mu neće smetati da odgovornost prebaci na vas. Pronaći će bilo kakav razlog da bi se raspravljao, a vaše je da mu ne dozvolite da se u svemu tome zanese. Vjerujte, lakše vam je da prećutite ili da priču okrenete na neku drugu stranu, nego da se sa voljenim bićem raspravljate bez kraja i konca. E da, potrudite se da partneru ne dajete neke posebne razloge za ljubomoru.

Što se tiče slobodnih Škorpija, ako su vam mile i drage tajne veze ili ulazak u avanture sa osobama koje su više nego izvijesno zauzete, onda samo naprijed. Ova sedmica vam je kao stvorena za tako nešto. Trenutno ste bez nekih “pravih” prilika…

Zdravlje. Zdravstveni segment je dosta nestabilan u ovoj sedmici. Starijima svakako stoje problemi hroničnog tipa, a kod mlađih Škorpija – stres, virusi, povrede…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info