Ribe: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Imaćete par zaista napornih situacija na poslu, nešto preko ljudi sa kojima radite, ali više kroz zastoje, kvarove, probleme sa papirima. Pokušajte da se fokusirate na obaveze, naročito na one koje u prethodnom periodu niste odradili, a računajte da vam neka dokumentacija ili ugovor može biti vraćena na doradu ili ispravljanje.

Konjukcija Venere i Urana u vašem polju posla može vam neočekivano otvoriti neke povoljne prilike. Imate jaku podršku od strane autoriteta, iako od vas zahtijevaju mnogo truda.

Ljubav. I dalje ste u periodu kada je prilagođavanje neophodna stavka u vašim partnerskim odnosima. Stoje vam neka zajednička preispitivanja, ali ovo biste uspješno trebali da savladate. Kompromis jeste način na koji ćete uspjeti da prevaziđete povremene probleme i da dođete do kakve takve stabilizacije. Ove razgovore, koje sada obavljate, trebali ste već odavno da odradite, ali bolje ikada nego nikada.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, malo je šansi za zaista kvalitetne nove ljubavne početke. Doduše, malo je šansi i da ćete kopanjem po bunaru prošlosti uspjeti da izvedete neko čudo. Sve u svemu – ono što hoćete, neće vas. A ono što nećete, non stop vam se nudi. Uzmite ili ostavite, mada izbor nije neki…

Zdravlje. Umor i iscrpljenost su prisutni pa su mogući i padovi imuniteta. Osjetljivi su vam i krajnici i disajni putevi. Vodite računa da se ne prehladite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info