Rak: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Nakrcali vam se sve neki teški aspekti u polja koja su vezana za posao pa vas blokiraju te su vam natovarili na leđa more obaveza i teških saradnika. Ali, ne date se vi tako lako ove sedmice, borite se svim snagama i ne samo da se borite nego i pobjeđujete.

Nesklada u međuljudskim odnosima će biti, biće nekih nekolegijalnih poteza, ali vi ćete sve to uspjeti da prevaziđete i budete zadovoljni postignutim rezultatima. Tako je to kada je srce hrabro, a upornost velika. Ma bravo Rakovi!

Ljubav. Nije vam ova sedmica baš bajna, kada su veze i brakovi u pitanju. Doduše, vi na to možete da kažete da se ne sjećate kada ste posljednji put prošli kroz sedmicu sa voljenom osobom, a da se oko nečega ne potkačite ili ne raspravljate. Saturn iz polja partnerstava hladi vaše emotivne odnose, a uz Marsa koji mu se sada sve više približava, nema ni naznake da bi nešto moglo značajnije da krene nabolje.

Ove sedmice naglašena je posebno ljubomora, posesivnost, pokušaji kontrolisanja – koji idu i sa vaše i sa partnerove strane. Držite se, izgurajte nekako…

Slobodni Rakovi nisu bez emotivnih prilika, a neke od njih su prilično ozbiljne. I pored sporog tempa dešavanja, može se ući u jednu finu ljubavnu priču.

Zdravlje. Vodite računa da ne zakačite neku prehladu ili virus početkom sedmice. Ostatak perioda pogodovaće mlađima, ali starijim Rakovima može da aktivira hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info