Ovan: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Šta li ćete vi da uradite sa svom tom energijom i ambicioznošću koja vas sada vuče da napravite promjenu, preokret, da se žestoko “cimnete” kada je posao u pitanju? Na putu do cilja stoje ozbiljne prepreke i blokade. Neko vas koči, vraća unazad, neko vam ne da da se ostvarite.

Okolnosti ne daju, ali ne date se ni vi. Niste ni vi mačiji kašalj pa ćete uporno da lupate glavom o zid, nadajući se da će se u nekom trenutku i srušiti. Hoće, to je sigurno, samo će do tada biti teško.

Ljubav. Jedna “bum-tras” sedmica, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka. Konjukcija partnerske planete Venere sa Uranom, ali i konjukcija vašeg vladara Marsa sa Saturnom, govori o tome da i vi i voljena osoba morate da vrlo obazrivo “rukujete” jedno drugim… Neophodno je pokazati više međusobnog poštovanja i razumijevanja, jer očas posla se može dotjerati do vrlo ozbiljnih rasprava, koje čak mogu rezultovati i prekidom odnosa. Spriječite, da ne biste poslije liječili…

Slobodni će dobiti više nego zanimljivu “ponudu”, a vaše je da li ćete da pristanete na nju ili ne. Neko se može neočekivano pojaviti u vašem životu, donoseći sa sobom strast i avanturu – ako želite nešto tog tipa, samo naprijed!

Zdravlje. Bole kosti, boli kičma, bole noge, zglobovi… Kada ti bolovi prođu, onda vas boli glava. Ili se sinusi i nos začepe pa morate sate da provodite inhalirajući se…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info