Lav: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Još jedna sedmica u kojoj će biti zastoja, u kojoj će biti nekih situacija koje vas koče, u kojoj će vam okolnosti podmetati nogu i saplitati vas. Ali, ništa od ovoga neće vas zaista zaustaviti. Suviše ste vi trenutno energični, jaki, suviše su ambicije uzavrele u vama da biste dozvolili da vas nešto na duži rok onemogući u pokretu ka vašim ciljevima.

Ako radite sa strancima ili sa državnim i javnim institucijama, biće nekih neočekivanih pozitivnih promjena u drugom dijelu sedmice. Sve u svemu – niste loše.

Ljubav. Emotivna prošlost će vas proganjati ove sedmice, a vi ćete pokušavati da joj pobjegnete. No, zbrisaćete joj na mostu, ali nećete na ćupriji, mora vas sustići, jer se neke stvari moraju riješiti, zatvoriti i na njih staviti tačka. Zato, ne izbjegavajte one koji dolaze da vas podsjete na sebe, suočite se sa njima i neka u vašim očima vide jednom za svagda da su gotova priča, prošlost koja više ne može da se vrati.

Pustite novitetima da vas zanimaju, jure, da flertuju sa vama. Možda će biti nekih interesantnih osoba, možda će biti i avanture, ali sve je bolje od onoga što je bilo.

Lavovi koji su u emotivnim vezama i brakovima moraju sa partnerom da prođu kroz neke prošle probleme i riješe ih. Opterećujuće jeste, ali šta da se radi.

Zdravlje. Dosta naglašeni problemi kod hroničnih bolesnika, naročito onih koji imaju probleme sa kičmom, ramenim dijelom, rukama, srcem. Čuvajte se i prehlada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info