Jarac: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Konjukcija Saturna i Marsa u vašem polju ličnosti je u isto vrijeme vrlo povoljna, ali i vrlo naporna za vas. Naporna je u smislu težine i pritiska koji sada osjećate, što od strane drugih ljudi, što od strane okolnosti koje su napovoljne, a dobra je za vas što se nećete “slomiti” pod ovom težinom i što ćete biti uporni u tome da istjerate svoje i ostvarite ono što želite.

Neki dogovori i realizacije su mogući i tokom ove sedmice i nemojte da vas zbuni što na samom svom početku mogu funkcionisati teško i kroz zastoje.

Ljubav. Nepovoljni period u emotivnim vezama i brakovima nastavlja se i tokom ove sedmice, a slobodno računajte na njega i na dalje. Komunikacija sa partenerom je i dalje prilično napeta i umjesto da se neki problemi rješavaju, oni se samo dodatno komplikuju i koče.

Oboje ćete biti nezadovoljni i napeti, a nijedno se neće potruditi da se makar malo prilagodi onom drugom. Shvatite ozbiljno ovu situaciju i budite spremni da nešto ipak mijenjate, jer na ovaj način ne možete funkcionisati.

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju tako, s vremena na vreme, poneki “bljesak” zainteresovanosti, ali vas to brzo prođe. Moguće je da je neko prilično uporan da vas osvoji, ali mu vi za sada ne otvarate vrata nimalo.

Zdravlje. Kod starijih pripadnika znaka, zdravstvena situacija se može dodatno zakomplikovati i pogoršati. Posjetite doktora, kontrole radi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info